سيدرا أبو غيث المديرة
عدد الرسائل : 1409 العمر : 44 الموقع : http://sdmar.blogspot.com/ العمل/الترفيه : البحر موعدنا ]uhx : السٌّمعَة : 1 نقاط : 2130 تاريخ التسجيل : 07/06/2008
| موضوع: الفراخ المندى السبت يوليو 26, 2008 8:24 am | |
| الفراخ المندى فرخة مشقوقة نصفين ومنظفة طبعا بالليمون معلقة صغيرة قرفى مطحونة معلقة صغيرة جنزبيل مطحون معلقة صغيرة كسبرة ناشفة مكعبين مرقة دجاج فلفل اسود ملح قطعة فحمة كوب ماء مغلى معلقة سمنة نسبل الفرخة بكل التوابل السابقة وحاولو تدخلو التوابل تحت الجلد نحط الفرخه في صنية ونحط فيهه طبق بيركس صغنن بين نصفين الفرخةونحط فيه معلقة السمنة ونكون محضرين ورق الفويل<القصدير>نشعل الفحمه عالنار لحد ماتبقى جمرة وبسرعة جدا نشيل الفحمة<بماسك طبعا عشان متتحرقوش>ونحطها ففنجان السمنة ونغطى القصدير باحكام عشان البخار ميطلعش وندخلها الفرن المتوسط زى ما هي كدا30 دقيقة وبعدين نطلعها ونفتح لو فيها ماية نكبها ونحمر وش الفراخ دقيقتين فشواية الفرن وبالهنا
| |
|
sdeen عضوماسي
عدد الرسائل : 62 العمر : 40 ]uhx : السٌّمعَة : 0 نقاط : 100 تاريخ التسجيل : 09/06/2008
| موضوع: رد: الفراخ المندى الثلاثاء يوليو 29, 2008 5:48 am | |
| يا عيني شو هالمندي يا مديره معناته بنستني عزومتك لانه الاكله المفضله عندي مندي تحيااتي | |
|
سيدرا أبو غيث المديرة
عدد الرسائل : 1409 العمر : 44 الموقع : http://sdmar.blogspot.com/ العمل/الترفيه : البحر موعدنا ]uhx : السٌّمعَة : 1 نقاط : 2130 تاريخ التسجيل : 07/06/2008
| |